Galerie Goese Kade

Expositie

 

In de twee voorste ruimtes van galerie kunt u op ongeveer 22 meter wand schilderijen bekijken van Ron Westerweel en gastexposanten. In het atelier is 8 meter in gebruik voor werk van Ron Westerweel. In het workshopgedeelte is 10 meter wand beschikbaar, waarvan gastexposanten eventueel gebruik van een extra 3.5 meter kunnen maken. De galerie heeft dus in totaal 40 meter expositiewand.

 

Het is de bedoeling om andere kunstenaars uit de regio laagdrempelig in de gelegenheid te stellen hun werk op deze bijzondere locatie te exposeren. Ook beeldhouwwerk of keramiek kan worden tentoongesteld.  Voor sierraden is een vitrinekast beschikbaar. 

 

Op de informatieplaatjes bij het werk en/of in de vensterbanken is informatie te vinden met vermelding van titel, maker, jaartal, locatie, afmeting, materiaal en vraagprijs. Over het werk wordt met genoegen meer verteld.

 

Aan de belichting is veel aandacht besteed. In het professioneel lichtplan van LuxImprove is gekozen voor CLS trackspots Expo CRI 97 Artist Xicato. De spots zijn individueel instelbaar. In de gang is voor een zgn. wall washer gekozen. De Led panelen in het atelier en workshop/fotostudio ruimte zijn dimbaar en voorzien in 'daglicht'. 

De galerie is voorzien van een inbraak/brandalarm installatie. Tevens is een camera aanwezig, waarvan de opnames na een vaste periode automatisch gewist worden.                                                           

 

 

 

 Recent werk Ron Westerweel